Aranybányászati Emelkedési Lehetőségek

Megosztás, most...

Aranybányászati Emelkedési Lehetőségek mutatkoznak a GDX ETF alap heti árfolyamának alakulásában. A egyre növekvő bizonytalanság kontra ígéretek rekontra tények igen erősen megmozgatják, megmozgathatják az aranybányászati cégek árfolyamát.
A GDX-Market Vectors Aranybányászati ETF alap igen szépen mutatja heti szinten, hogy milyen nyereséges lehetősek alakultak ki mind technikai, mind fundamentális oldalról. Olcsóbban tudnak termelni az aranybányászok az alacsony és igen kérdőjeles olajárfolyamok mellett. Az USA dollár táncolása egy kicsit más történet, mert igazán nem is lehet tudni, hogy mi is legyen vele. Ebből is kifolyólag igen bizonytalan a piac, ami a japán jen mellett inkább fordul az arany felé, azaz biztonsági befektetéseket keres.
A heti GDX ETF grafikonon remekül látható a kitörési lehetőségek, illetve szintek. Melyek a következők 24 dollárnál van egy ferde nyakvonal mely hozhat +2 dollárt, amennyiben ez így megvalósul akkor már adott is  a 26 dolláros ellenállás áttörésének lehetősége is. Tehát érdemes ide kacsingatni kicsit. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy a kisebb aranybányászati cégek indexe a GDXJ nagyobbat is mozdulhat.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply