Tovább az eszköztárra

Belassult a NET

ETFmustang
Megosztás, most...

belassult a netBelassult a NET.
Belassult a NET, azaz csökkenést mutat az FDN-First Trust DJ Internet ETF alap. Már nem ért el újabb csúcsokat és a bollinger szalagon belül belassult a net.
Főleg, hogy így alakult az árfolyam, elég erős a valószínűsége, hogy ez a további csökkenéseket hozz magával. Mivel a legnagyobb index az S&P 500-as is megtorpanást mutat.
Ez az index azon 42 céget tartalmazza melynek bevételének több mint 50%-a az interneten keresztül érkezik. Elég jó és ismert cégekről van itt szó, értem itt a Top 5 céget felsorolva: AMZN-Amazon.com, FB-Facebook, EBAY-eBay, PCLN-Princeline és a NFLN-Netflix online filmes céget, így öten közel 35%-ban súlyozzák az ETF alapot.
Na, akkor figyelve a napi grafikont, újabb csúcsot már nem ért el az árfolyam és egy fordító jellegű gyertya záródhat be ma. Így egyre erősebben beszélhetünk arról, hogy belassult a net, és további lassulás illetve csökkenés érkezhet 66,8 $ alatt. Ha ezt a szintet letöri akkor bátrabban beállhatsz eladási pozícióra… Még nagyobb durranás a 64 $-os támasz letörésével alakulhat ki. Hát ilyen ha belassult a net, főleg ha még szaggat is!
FDN-DJ Internet ETF napi 2015.05.19.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Ékelődik a Francia ETF

Megosztás, most... Ékelődik a Francia ETF.Ékelődik a Francia ETF, és ráadásul még divergál is az indikátorral a EWQ-MSCI Francia ETF alap. Tehát az, hogy ékelődik a Francia ETF alap, korrekciót hordozhat magában, ehhez csupán a […]
Translation »