Tovább az eszköztárra

Filozófiám

Megosztás, most...

Üdvözlöm, kedves érdeklődő!

 

Bodor János - ETF TőzsdeA nevem Bodor János a Tőzsdei Alapok Mustangja, Devizapár és Pip-vadász.
…fotómra klikkelve a facebook profilomra érkezik, valamint itt olvashat bővebben rólam.
Jól döntött kedves olvasom, hogy ide a ETF Tőzsde kereskedésével, bemutatásával foglalkozó oldalamra linkelt.

/-majd én megmutatom, hogy mire vagyok képes, majd én  Isten Királyt csinálok magamból…hát nagyon fájt…, mert 3 jelentősebb számlát sikerült “ledarálnom” a kezdeti években, sőt  másoknak is kárt és veszteséget okozva ezzel, természetesen a legrosszabb időszakokban.
Az éles kereskedés a legnagyobb, legtisztább és a legőszintébb tükör Önmagunkkal szemben, mert ott nincs bla-bla mellébeszélés, vagy a lelkünk vigasztalása (á az nem lehet) fiktív történetek kitalálásával vagy kifogások keresésével.
Javítsd a hibákat és Csináld-Csináld, mert érted vannak a hibák, hogy jobb és jobb legyél, 100%-ban Te (én) vagy a felelős a döntéseidért. -szól folyamatosan a belső hang!/

 

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖK MINDENT és MINDENKIT!

Ön már felismerte, hogy a banki, biztosítói termékeken túl is van lehetőség, mellyel minimalizálható a pénzügyi intézetektől való függősége.
Ezáltal, a költségeit tudja csökkenteni, nyereségét, hozamait 
növelni, illetve befektetéseit akár telefonon keresztül is nyomon követheti. Amennyiben az érzései azt sugallják, akkor módosíthat is a befektetésein, bárhol is tartózkodik csak legyen megfelelő telefon,  térerő vagy csak internet elérés.

Itt, ezen a honlapon a Tőzsdei ETF alapokkal (“összetevőiekkel pl.: részvények, devizák, nyersanyagok”) kapcsolatos előnyök, hasznok és lehetőségeket olvashatja. Arra törekszem, hogy minél valóságosabb képet mutassak arról, hogy valójában mi is történik a pénzügyi világban. Illetve a banki átlagnál magasabb (2 szeres) nettó nyereséget érjek el ügyfeleimnek, lekötés nélkül.

A hagyományos banki, illetve a biztosítói befektetési (Unit-Linked) eszközalapok, modern, átláthatóbb és költséghatékonyabb online felületen nyomon követhető változata a Tőzsdei Alapok (ETFs). Hazánkban azért nem terjedt még el teljesen, mert a hazai bankoknak nincs benne üzlet. Személyemnél az üzlet, a minél magasabb nettó nyereség elérése. A Tőzsdei Alapok esetében a költség, maximálisan a befektetett összeg 1%-a, mely tartalmazza az összes költséget, amiben benne van a folyamatos kapcsolattartás, támogatás és ha igényli befektetéseinek felügyelete illetve befektetési javaslatok.

Saját lelkemen, pénzemen tapasztalt, valamint valóságos megtörtént élethelyzetek késztetnek, és adnak erőt arra, hogy minél több Magyar emberhez eljuttassam meglátásaimat, tapasztalataimat.  Már sikert értem el azzal, hogy ezeket a szavakat olvassa, kedves olvasom, hálás köszönet.

Milyen lehetőségekre, milyen buktatókra számíthatunk, és mik azok a dolgok amire oda kell figyelnünk mindannyian. Elérhetőek azon befektetési lehetőségek, amit a cégek vagy éppen a NAGYOBB VAGYONNAL RENDELKEZŐ emberek használnak.

Csak egy döntés kell hozzá, és némi nyitottság a hagyományos banki és biztosítási pénzügyi termékeken túl. Semmi ördögi dolog nincs benne, természetesen szükséges a bank és a biztosítok jelenléte, mert egyelőre függünk tőlük. Azonban egy nagyon fontos dolgot megtehet, kedves olvasom, azzal hogy befektetések / megtakarítások területén közelebb lép a pénzügyi piacokhoz.
Ezáltal 60-70%-kal tudja csökkenteni a költségeit, illetve növelni nyereségeit, és nagyobb rálátása lesz a pénze mozgására.

Sajnos folyamatosan szembesülök azzal a ténnyel, hogy az információk, adatok és a gazdasági helyzettel kapcsolatos kilátások, kissé torzak.
Így nekünk is, kik a tőzsde világában élnek nap mint nap, oda kell figyelnünk, és igen a sorok között kell tudnunk olvasni.

Sokat hallom a biztonságot minimális kockát és azért minél magasabb nyereségek igényeit. Kérem, ma mit is jelent a biztonság, vagy is mi az ami biztos…ezen tovább kell lépnünk, és tudomásul kell vennünk, hogy ami biztos és állandó, az a  folyamos változás.

 

Szívesen fogadom, és érdeklődve várom a kérdéseit, észrevételeit és  javaslatait!

 

  • Mobil.: +3630/523-9419
  • Skype.: tozsdeialapok
  • e-mail.: info@etftozsde.hu

Sikeres kereskedést kívánok!

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Translation »