Meghatározó Szinten az Ipar

Megosztás, most...

Meghatározó Szinten az Ipar

 

Meghatározó Szinten az IparMeghatározó szinten az ipar teljesítményét mérő XLI ETF alap. Az XLI -SPDR S&P Ipari ETF alap, Amerika 66 meghatározó ipari vállalatának az indexét követi és másolja. Heti grafikonon jól látható, hogy milyen erőteljes meghatározó szinten az ipar árfolyama, mivel az 54 $-os ellenállás mindent eldönthet a jövőre nézve.
Amennyiben ez a szint túl erősnek bizonyul, hát akkor készülhetünk a korrekciós szakaszra. Az XLI ETF alapból 3 iparág emelkedik ki, a légi -és hadipar 26,1%, összetett ipar 18,78% és a gépészet 18,32% -kal. Cégek vonatkozásában a General Electric 10,49%-os jelenléte kissé domináns, mivel a United Technologies 5,37, Union Pacific 5,02%, Boeing 4,98% és a 3M, MMM 4,83%-kal vannak jelen az ETF alapban. Így ezen vállalatok alkotják az erőteljes magot az ipari ETF alapban, ahogy említettem enyhe GE -General Electric dominanciával.
Akkor tehát a heti grafikon szépen mutatja azt a szintet, ami meghatározhatja az elkövetkező időszakok irányát, és ez a 54 $-os FIBO ellenállás. Lefelé akkor alakulhat ki nagyobb gubanc, a ferde zöld vonal letörését követően az 50,8 $-os támasz is megsérül, azaz alá kerül az árfolyam és alatta is marad. Tehát összességben, izgalmas napok és hetek elé nézhetünk, mind kitörés és mind letörés tekintetében. Ha a piac nem kap pozitív impulzust, akkor nagyobb az esély a korrekcióra. Azaz a bátrabbak lassan kezdhetik nyitni az eladási pozícióikat, megfigyelve a napi reakciókat  és short 54,1 $-os stoppal.

 
XLI -SPDR S&P USA Ipar Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply