Közösségekben az Erő

Megosztás, most...

Közösségekben az ErőKözösségekben az Erő.
Közösségekben az Erő, azaz csatlakozz, fedd fel a ritmust vagy állj félre, mert elsodor a felnövekvő új generáció szokásai. Így is lehetne jellemezni a mostanság zajló szociális átalakulás egyre gyorsabban növekvő jelenségét.
Ha ebből indulunk ki, akkor igen is a SOCL-Global X Közösségi Média ETF alapja potenciált jelent a jövőre nézve. Nézd meg, semmi másról nem szólnak a közösség megosztások egyre növekvő tömege, mint élményekről, érzésekről és hogy vagyok és hogy tartózok valahová. Tudomásul kell venni és ennyi. Na oké! Itt a heti grafikon is jól szemlélteti, hogy ahogy a hagyományosnak mondott részvénypiaci ETF alapok több estben igen intenzív kilengéseket mutatnak, ahhoz képest, azért itt a SOCL ETF alap árfolyamában ez csillapítva láthatód.
Természetesen az országok dominál kitettsége is sokatmondó. Igaz itt is 50%-os túlsúllyal szerepel az USA, talán ez nem is meglepő ha a sikeres közösségi hálókra gondolsz. Kissé leszakadva következik Kína, Japán és most figyel az oroszok.
Na ehhez mit szólsz? -Közösségben az erő!
A SOCL ETF alapban 34 közösségi médiával kapcsolatos céget találsz. A Top 5 a következő: Facebook, Tencent, LinkedIn, Netease.com és a Youku.com. Szó mi szó, természetesen azért még egyenlőre sebezhető ez a piac, mert igen nagy emelkedésekre és csökkenésekre is képes némely cég árfolyam, de így összességben ahhoz képest kiegyensúlyozottnak mondható. A
zért a piaci nyomás itt is érezhető jelenség. Egyenlőre azért érdemes figyelned a piaci eseményeket, mert jelenleg némi korrekció érkezhet a piacokra. A jövőben igen is számolni kell a SOCL és az ehhez hasonló ETF alapokkal és cégekkel. Kérdés csupán az, hogy mely cégek ismerik fel gyorsabban a piacban rejlő, felhasználói szokások változásának szeleit. 

socl-social media 2016.02.21. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply