Tovább az eszköztárra

Kína Óvatosságból Lezárja Határait

ETFmustang
Megosztás, most...

Kína Óvatosságból Lezárja Határait, fő a látszat.
Kína bejelentette, hogy a visszafertőzés megelőzése érdekében lezárja határait a külföldiek előtt és csak rendkívül indokolt esetben, például diplomáciai okkal léphetnek be külföldiek az ország területére.
Kínában 2 napot követően ismét találtak egy személyt, aki az országon belül fertőződött meg koronavírussal, további 54 személyt pedig külföldről visszatérve azonosítottak a betegséggel.forrás-erste
A Havi FXI-iShares FTSE Kína 25 ETF alap ige szép képet mutat. De az a legérdekesebb, hogy a FIBO szintek nagyon ülnek. Ha jól megnézed az FXI havi grafikonját, akkor igen szembetűnő jelenséggel szembesülhetsz.
Mintha szépen meg lett volna komponálva a történet…
De az is lehet, hogy a kínaiak a FIBO szinteket követik… és ha ez így van akkor érdemes ezt megjegyezni és figyelni a kínai eseményekkel kapcsolatos FIBO szintekre!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Totális Amerikai Vételi Lázban

Megosztás, most... Totális Amerikai Vételi Lázban, az amerikai piacok. A heti SPY-SPDR S&P 500 ETF alap árfolyamának alakulása valamit sejtett. Emögött részben az állhat, hogy vasárnap Donald Trump már némi bizakodásra utaló kijelentést is tett, […]
Translation »