Gázos Hangulatban

ETFmustang
Megosztás, most...

Gázos HangulatbanGázos Hangulatban.
Gázos Hangulatban folyik a gáz kereskedésének alakulása. Szó mi szó, igen csúnyán néz ki ez a napi UNG-US Natural Gas ETF alap árfolyamának alakulása.
Egy igen erős és masszív támasz védi a további csökkenéstől az árfolyamot, mely cirka 12,4 $-os szintnél van. Amennyiben ez az erős támasz is reccsen, akkor újabb nagyobb csökkenés alakulhat ki az árfolyamban és így már igen gázos hangulatban folytatódhat a kereskedés.
Na de mit takar az UNG ETF alap?
Van benne NYMEX és ICE október 15-i határidős natural gas jegyzés, valamint USA kincstárjegy és némi USA dollár. A kincstárjegy és a dollár azért is fontos, főleg mostanság, hogy valamelyest csillapítsa illetve fékezze a nagyobb kilengéseket az árfolyamban. Na de kérem, itt most nagyon közel van az a bizonyos meghatározó támasz. Itt érdemes nagyon figyelni, mert ha letörik akkor még egy darabig shortos lesz a gáz.
Felfele leginkább a ferde piros ellenállás lehet az ami döntő tényező lehet a gáz árfolyamának emelkedésével kapcsolatban. Mert azért legtöbb estben le szoktam írni, hogy a rések igen is lehetnek stratégiák, mivel csupán idő kérdése és betöltésre kerülnek. Az idejét ne is kérdezd, mert fogalmam sincs róla, ezért szép és csodálatos a tőzsde világa. Mert idővel minden egyes befektetőnek és kereskedőnek igaza lehet a piaci mozgásokkal kapcsolatban, még neked is!

UNG.US 2015.09.11. napi


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Támaszról Emelkedhet a FTSE 100

Megosztás, most...Támaszról Emelkedhet a FTSE 100.Támaszról Emelkedhet a FTSE 100 indexet követő, másoló <a aria-describedby="tt" href="https://etftozsde.hu/lexikon/isf/" class="glossaryLink" data-cmtooltip="

ISF
<strong>ISF-iShares Core FTSE 100 ETF alap.</strong>ISIN kódja: IE0005042456.Anglia és még Európa egyik(...)
" target="_blank" >ISF-iShares FTSE 100 ETF alap heti árfolyamának alakulása. Ez a heti grafikon szépen mutatja számunkra, hogy az elmúlt hetek igen csapkodó és bizonytalan […]

Translation »