Gázos Hangulatban

Megosztás, most...

Gázos HangulatbanGázos Hangulatban.
Gázos Hangulatban folyik a gáz kereskedésének alakulása. Szó mi szó, igen csúnyán néz ki ez a napi UNG-US Natural Gas ETF alap árfolyamának alakulása.
Egy igen erős és masszív támasz védi a további csökkenéstől az árfolyamot, mely cirka 12,4 $-os szintnél van. Amennyiben ez az erős támasz is reccsen, akkor újabb nagyobb csökkenés alakulhat ki az árfolyamban és így már igen gázos hangulatban folytatódhat a kereskedés.
Na de mit takar az UNG ETF alap?
Van benne NYMEX és ICE október 15-i határidős natural gas jegyzés, valamint USA kincstárjegy és némi USA dollár. A kincstárjegy és a dollár azért is fontos, főleg mostanság, hogy valamelyest csillapítsa illetve fékezze a nagyobb kilengéseket az árfolyamban. Na de kérem, itt most nagyon közel van az a bizonyos meghatározó támasz. Itt érdemes nagyon figyelni, mert ha letörik akkor még egy darabig shortos lesz a gáz.
Felfele leginkább a ferde piros ellenállás lehet az ami döntő tényező lehet a gáz árfolyamának emelkedésével kapcsolatban. Mert azért legtöbb estben le szoktam írni, hogy a rések igen is lehetnek stratégiák, mivel csupán idő kérdése és betöltésre kerülnek. Az idejét ne is kérdezd, mert fogalmam sincs róla, ezért szép és csodálatos a tőzsde világa. Mert idővel minden egyes befektetőnek és kereskedőnek igaza lehet a piaci mozgásokkal kapcsolatban, még neked is!

UNG.US 2015.09.11. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply