Egyenesen Arányos UL Díjfizetés

Megosztás, most...

Egyenesen Arányos UL Díjfizetés és támogatás a Unit-Linked, befektetési biztosításokon. Mert minél rövidebb a díjfizetés annál érzékenyebb a szerződés a hozamok és a költségek miatt is. Tehát ha havi díjfizetésű a szerződésed, akkor ilyen időközönként érdemes felülvizsgálni a szerződéseidet.
Pont azért mert igen érzékenyen hat a befektetési jegyek értékére. Azaz ha minél magasabb árfolyamon vásárolsz (vásárol a biztosító) befektetési jegyeket, akkor végelszámoláskor, lehet (sőt) biztos hogy csalódás fog érni a számlánál. -és ez nem a biztosító hibája, hanem annak a személynek, aki hiányos információval kötötte meg a szerződésedet. De tovább megyek, lehet hogy a biztosítási ügynök sem tudta, hogy mi a teendő.
Na a szavakat félre téve, arról van szó leginkább, hogy ha havi, negyedéves díjfizetésű szerződéseid vannak, akkor érdemes tanácsot kérni, hogy mikor és milyen mértékben fizess biztosítási díjat.
A legrosszabb, most csúnyát fogunk írni, lehet hogy kedvezmény van rá de a csoportos díjfizetés a legnagyobb halála ezen szerződéseknek.
Mert a biztosító nem azt figyeli, hogy hogyan is állnak az eszközök, hanem, azt, hogy mikor van díjfizetés! A Unit-Linked befektetési biztosítás egy nagyon modern és nagyszerű termék, még a nyugdíjra is, csupán némi támogatást igényel, hogy a lehető legtöbbet tudj kihozni belőle!


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply