Tovább az eszköztárra

Csilloghat az Arany

ETFmustang
Megosztás, most...

csilloghat az aranyCsilloghat az Arany.
Csilloghat az Arany, ha teljesülnek a heti grafikonon tapasztalható jelzések. Újra régi fényével csilloghat az arany, amennyiben az 1-2-3-as emelkedő formáció szépen teljesül. Amihez az kell először, hogy áttörje a 119.6 $-os ellenállást, majd nagyobb villanással a ferde piros meghatározókitörési szintet.
A GLD-Gold-Arany ETF alap az egyik legnépszerűbb ETF alap hírében állt mikor még 2000 $-os aranyárakról is sugalltak a hírek. De azonban a valóság és a realitás helyre tette az árfolyamot, ami szavakat fagyasztott az ajkakra. De vissza a heti grafikonhon, ami azt sugallja számunkra, hogy újra fényesebben csilloghat az arany, az elkövetkező hetekben.
Ahogy feljebb írtam, a 119,6 $-os szint az első állomás a további emelkedést illetőleg. Nagyobb szürkület 114 $ alatt alakulhat ki a ferde és a vízszintes támaszt letörve. De azért legyünk optimisták, abban a tekintetben, hogy gyengülés jeleit mutatja az usa dollár, ami nagyban befolyásolja az arany árfolyamát is. Ha bátrabbnak érzed magad, akkor a napi grafikonon figyelve a visszatesztelés dinamikáját, be is állhatsz vételre, és a zöld támaszok alá rakhatod a stop szintjeidet. Mert azért el kell felejteni a tutit, a 100%-ot, mert ilyen nincs!!!


GLD-Gold-Arany Heti 2015.05.22.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Valami Tengeri

Megosztás, most... Valami Tengeri.Valami Tengeri, azaz talpra tud állni a kukorica ETF alap. Igen vannak benne lehetőségek, leginkább akkor ha kedvezőtlen időjárás, vagy betegségek tizedelik meg anno a terményátlagot. A CORN-Teucrium Kukorica ETF alap az […]
Translation »