Tovább az eszköztárra

Biotech Emelkedési Jelzések

ETFmustang
Megosztás, most...

Biotech Emelkedési JelzésekBiotech Emelkedési Jelzések mutatkoznak a heti IBB-iShares NASDAQ USA Biotechnológiai ETF alap árfolyamának alakulásában. Na ez az az iparág, ami némileg távol áll az úgynevezett BREXIT-es és olajos történetektől.
Ez remekül mutatja a grafikon is, ha technikai oldalról szemléljük az eseményeket, de azért itt is jelen van némileg a bizonytalanság szele csupán kevésbé.
Na szóval ez az index a NASDAQ 187 biotechnológiai cégének teljesítményét méri, de azért a Top 5 közel 40%-ban súlyozza a az IBB teljesítményét.
Ezen cégek a következők: Amgen, Celgene, Gilead Sciences, Biogen és a Regeneron. Azért elég sok cikk szól ezen cégekről hazánkban is. Tehát a heti grafikon azt mutatja, hogy további vételek alakulhatnak ki az árfolyamban, ami a dupla ellenállás felé húzhatja. Tehát igen érdekesen és izgalmasan alakulhat az elkövetkező nap és hét eseményei.
Lefele, igazán csak akkor kell gondolkodóba esned, ha a 240 dolláros támasz alá esne az árfolyam. Igen erős ez a támasz mivel már az utóbbi hetekben 3 alkalommal ezen szintről pattant vissza az árfolyam. Tehát ez így egy igen meghatározó szintnek, támasznak számít. Ha érdekes számodra ez az iparág, akkor egy remek befektetési lehetőségről olvashatsz. 

ibb-ishares nasdaq etf 2016.07.10. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Gyorsjelentések Bűvöletében

Megosztás, most... Gyorsjelentések Bűvöletében folytatódik a heti kereskedés ritmusa. A heti SPY-SPDR USA S&P 500 index igen erőteljesen a csúcsok csúcsán van, már csak az lehet a kérdés, hogy csökkenő elemzői várakozás mennyire lesz valóságos. […]
Translation »