Zöldhasú Hónapok

Megosztás, most...

Zöldhasú Hónapok következhetnek az elkövetkező időszakokban. Az FXE-Guggenheim EURUSD ETF alap havi grafikonja igen beszédes.
Pont annyira mint Jerome Powell Fed elnök kongresszusi beszéde, amelyet hamarosan az Amerikai Képviselőház Pénzügyi Bizottsága elé fog tárni.
Powell szerint továbbra is erősek az amerikai gazdaság fundamentumai, ami a Fed-et az alapkamat további fokozatos emelésére készteti. Véleménye szerint a monetáris kondíciók továbbra is lazák a tengerentúlon, ami szintén az alapkamat további emelését támogatja. Az infláció szerinte valószínűleg csupán átmeneti tényezők miatt maradt el jelentősen 2017-ben a Fed 2%-os céljától, amely tényezők hamarosan kifuthatnak.
Ezzel Powell, Janet Yellen-hez hasonlóan a jegybank fő irányvonalát képviseli, komoly meglepetést nem okozva. forrás-erste A havi FXE grafikon igen beszédes, és azt mondja, hogy erősödni fog a dollár. Technikai és pénzügyi oldalról is alá van támasztva, hogy zöldhasú hónapok következnek.
Ami annyit jelent, hogy ez az ETF alap igen nagy segítséggel lehet a forex-es kereskedéshez, tehát erőteljesen tudja segíteni a devizapiaci kereskedésedet. A vízszintes vonalak szépen mutatják a fontosabb támaszokat. Összességégében USA dollár erősödésre lehet berendezkedni, ami a nyersanyagok és a nemesfémek piacára is erős hatással lesz.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply