Vadkender Célkeresztben

Megosztás, most...

Vadkender Célkeresztben, azaz egyre több hangot kap a marihuána az egészségügyben. Na akkor most mi van a “Mariska” káros vagy sem!?
Egyre több kimutatás szól arról, hogy a marihuána igen kedvezően alkalmazható az egészségügyben, erre meg is lett alkotva az MJ-ETFMG Alternatív Termény ETF alap is. Nagyon sok ellentmondás van még, valahol tiltás valahol legális. De ez minden attól függ, hogy milyen a felhasználása vagy anyagi vonzata. Az egészségügyben felfedezték jótékony hatását, de még az úgymond sodrás még nagyon sok helyen tiltva van.
Előbb utóbb ez is kapni fog egy erős lobbit mint az elektromos autók az energetikai szektortól….az a bizonyos vezető pozíció megtartása.  Na mindegy, ha ténylegesen ilyen erőteljesen alkalmazható a rák ellen, akkor nem lehet fal, hogy ezen cégek egyszer csak feljebb jöjjenek.
Ezért ez a MJ ETF alap egy igen remek befektetési lehetőséget tartogat számodra az elkövetkező évekre nézve. Különben 2015-ben indult meg az ETF alap kereskedése, és manapság 29 olyan egészségügyi cég árfolyamának átlagát méri, mely a Kanabisz jótékony hatásait kutatja és használja. Tehát van benne ráció és lehetőség! Egyenlőre igen mozgékony ETF alapnak tűnik, de ráció van benne!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply