USA Pénzügyi Pipa

Megosztás, most...

USA Pénzügyi Pipa, igaz ez az árfolyamokra nézve inkább “kettes alá”. Amit az XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap heti teljesítményének alakulása remekül mutat. Pontosan arról van szó, hogy mind a 34 vizsgált, Amerikában működő pénzintézet átment a Fed stressz tesztjének első felvonásán.
Az eredmények azt mutatták, hogy a bankok tőkeellátottsága 9 negyedévnyi kedvezőtlen gazdasági körülményt követően is jócskán a megkívánt szint felett maradt. A nagy bankok közül a Citigroup teljesített a legjobban, ugyanis a bank CET1 tőkemegfelelési mutatója a stresszhelyzetet követően is 9,7% volt. Most következhet a jövő heti, több izgalmat tartogató teszt, amit követően a Fed jóváhagyhatja az egyes intézmények osztalékfizetési, részvény-visszavásárlási és akvizíciós terveit. forrás-erste Egyenlőre sokkal nagyobb a bizonytalanság és a túlvettség állapota, minthogy újabb nagyobb vételek bontakozhassanak ki a pénzügyi szektorban.
Heti grafikon remekül mutatja, hogy igen vészesen közeledik a 23 dolláros meghatározó támasz felé. Igen nagy annak a valószínűsége, hogy érinteni fogja ezt a szintet, azaz további csökkenések érkezhetnek a amcsi pénzügyi cégek indexében. Továbbá ezen szint sérülése, egy nagyobb eladási hullámot is elindíthat. Egy esetleges emelkedés esetén a ferde piros ellenállás lehet az a szint ahol további vételek avagy lefordulás alakulhat ki.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply