USA Palaolajos Őrület

Megosztás, most...

USA Palaolajos Őrület rázhatja meg ismét az energetika szektor több részvevőjét is, akár téged is!
Ezt jól példázz az USO-US WTI Olaj ETF alap heti grafikonjának alkulása is. Mert a jelentések és a hírek így szólnak: az Amerikai Energiaügynökség (EIA) hétfői jelentése szerint csak áprilisban napi 131 ezer hordóval nőhet a főbb palaolajmezők kitermelése.
Ezzel egyre közelebb kerülhet az a pont, hogy az amerikai palaolaj-kitermelés növekedése ismét túlkínálathoz vezet a világpiacon, ami pedig komoly fejfájást okozhat az OPEC-nek, hogy meddig hajlandók veszíteni piaci részesedésükből.
Ráadásul jelenleg a spekulatív pozicionáltság továbbra is extrém optimista az olaj piacán, így ha érkezik még egy-két kedvezőtlen hír, az könnyen felboríthatja az utóbbi hónapokban stabilizálódni látszó olajpiacot.forrás-erste Na azért technikailag jól fest még egyenlőre az olajos ETF alap heti árfolyamának alkulása.
Akkor lehetnek nagyobb gondok ha sérülnek a ferde zöld támaszok, leginkább a kitörési támasz, egy alkalommal már megfogta a csökkenést.
Amennyiben legközelebb is kitart a támasz, akkor komoly emelkedések alakulhatnak ki leginkább a ferde piros ellenállás áttérése estén. Támasz sérülése esetén, masszív olajos csökkenésre készülhetsz fel.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply