Túlkommunikált USA Pénzügy

Megosztás, most...

Túlkommunikált USA Pénzügy helyzetét mutatja az XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap. Nagyon érdekes, már 82 hete nem látott tőkekiáramlást láthattunk az amerikai részvénypiacokon az elmúlt hét folyamán az EPFR adatai szerint.
Összesen 14,5 milliárd dollárnyi tőkét vontak ki ebből a szegmensből a befektetők azt követően, hogy egyre több kétség övezi a Donald Trump által belengetett adóreformokat.
A legnagyobb tőkekivonást az (xle) energia és a (xlf) pénzügyi szektor szenvedte el. forrás-erste Igen érdekesen alakulhat az elkövetkező időszakokban az amerikai pénzügyi szektor teljesítményének alakulása.
23 dollár egy igen meghatározó szint lefele, csupán az a kérdés, hogy a csütörtöki napon hogyan, és miképp jönnek ki az amerikai pénzügyi cégek gyorsjelentései. De ettől függetlenül, a feljebb olvasott dolgok sokkal dominánsabbak. Összességében az USA pénzügyi szektor igen lefele tekinget, hogy mi lesz pontosan belőle nem tudom.
De technikailag igen short-os az ETF alap árfolyamának alakulása. Jelenleg a világ szíve az amerikai pénzügyi cégek, holott Anglia a pénzügyi központ világszerte, hát ezért is érdekes az XLF ETF alap.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply