Természetes Alapanyagos Remények

Megosztás, most...

Természetes Alapanyagos ReményekTermészetes Alapanyagos Remények mutatkoznak a heti GNR ETF alap árfolyamának alakulásában. Ami teljesen önmagáért beszél, elég megnézned a technikai helyzetképet a GNR-SPDR Globális Természeti Erőforrásokkal foglakozó cégek ETF alapjának teljesítményét.
105 dominánsan alapanyagos cég teljesítményét mutatja be az ETF alap, ami közel 60%-os jelenlétet jelent, erősen lemaradva 34%-ban vannak jelen az energetikai cégek. Így áll össze az a kép ami nagyon érdekes lehet a jövőre nézve, mert igazán ezek adnak némi valósághoz hű képet a következő hetekre nézve.
Miért írok ilyet? -például azért, mert szinte naponta érkeznek ellentmondásos hírek, bejelentések a nagyvilágból. Itt most szigorúan technikai oldalról szemlélve GNR ETF alap teljesítményét, arra kell figyelni, hogy 40 dollár fölé tud-e kerülni az árfolyam, ami természetesen egy igen klasszikus kitörési formációt is jelent.
De ha nem valósul meg a kitörés, akkor egy minimum 5 dolláros korrekció is érkezhet az indexbe. A Fibonacci vonalak remekül mutatják a fontosabb elállásokat és támaszokat a heti grafikonon. Tehát összességében egy nagyon érdekes és izgalmas nyereségi lehetőséget mutat a GNR ETF alap esetleges kitörési formációja.


gnr-2016-10-31-heti

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply