Szenvednek a Latinok

Megosztás, most...

Szenvednek a Latinok.
Szenvednek a Latinok, azaz erőteljes folyamatos csökkenésben a Latin-amerikai top vállalatok. Az ILF-iShares S&P Latin-Amerika 40 ETF alap napi grafikonja szépen mutatja, hogy mennyire szenvednek a latinok. Dominánsan brazil, mexikói és chilei pénzügyi és alapvető fogyasztási cégek %-os átlaga adja ezt a nagyon gyenge teljesítményt.
A Top 5 cég a következő: America Movil, ITAU UniBanco, AMBEV, Banco Bradesco és a Fomento. Talán le sem kell írnom, hogy a fejlődő piaci indexekre, ETF alapokra is erős befolyást gyakorolnak, hogy intenzíven szenvednek a latinok top vállalatai. Amit látsz a grafikonon, az elég csúnya és ez még csúnyább is lehet, mivel erőteljesen közeledik a legutóbbi mélypont felé.
De ez, anno a jövőben nagyszerű lehetőségeket is tartogat, az hogy most így szenvednek a latinok cégei. Tehát ha Ön/Te rendelkezel olyan biztosítási eszközalappal, ami érdekelt a fejlődő piaci régiókban, és folyamatos díjas a szerződésed, most kell igazán jegyeket vásárolni, mert ez anno többlethozamot is jelenthet

Összességében, mostanság inkább lefelé kacsingatnak és szenvednek a latinok. -De ezzel, Ön/Te nyereséget érhetsz el!


ilf-ishares s&p latin-amerika 40 2015.06.08. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply