Rozoga IngatlanBiznisz

Megosztás, most...

Rozoga IngatlanBiznisz látszatát mutatja a heti IYR-iShares US Ingatlanbefektetési ETF alap árfolyamának alkulása. Technikai szinten igen letörési határon mozog az árfolyam. Eme ETF alapban 123 ingatlanos cég árfolyamának teljesítményének átlagát láthatód. Dominánsak a speciális ingatlanbefektetésekkel foglalkozó cégek, majd a kiskereskedelmi, a lakó és irodai ingatlanbefektetési cégek következnek.
Így eme ingatlanbefektetési területek közel 66%-ban súlyozzák az ETF alap teljesítményét. Na de, nézzük csak meg közelebbről a heti rozoga ingatlanbiznisz grafikonját. Azt meséli a grafikon, hogy igen nagy változások, ármozgások alakulhatnak ki az elkövetkező hetekben. Mivel most jelenleg egy igen meghatározó támaszon táncol az árfolyam, amennyiben ez megsérül, akkor fel lehet készülni egy nagyobb eladási hullámra az ETF alapban, és ezen cégekben is.
Mint például az SPG-Simon Property  ingatlanbefektetési cég árfolyamában is. Ha némileg változna a hangulat, akkor igen bele kell kapaszkodni az emelkedésbe, mert a piros ellenállási szintek kezdenek egyre magasabban lenni, így igen nagy pozitív változásnak kell bekövetkezni, hogy ebből nagyobb emelkedés kialakuljon. Tehát összességében, mi úgy látjuk, hogy inkább short-os a IYR ETF alap megítélése.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply