Remek Tőzsdei ETF Alap Indításának Ötlete

ETFmustang
Megosztás, most...

Remek Tőzsdei ETF Alap Indításának Ötlete, ami népszerű lehet a piacon.
Mivel: az Ark Investment Management egy olyan új, tőzsdén jegyzett, az átláthatóságra összpontosító ETF-et indítana, ami kizárná az alkohollal, a banki tevékenységekkel, a szerencsejátékokkal, valamint az olajjal és a gázzal foglalkozó iparágakat.
Ehelyett a 100 vállalatot követő ETF inkább tech és fogyasztói cégeket tartana, mint pl. a Salesforce.com, a Microsoft, az Apple, a Nike, a Tesla és a Chipotle.
A tervezett alap azért is érdekes, mert tükrözi a környezeti és társadalmi fenntarthatóság növekvő térnyerését a befektetőpiaci megfontolásokban is, de egy új alternatívát mutat az úgynevezett ESG termékekhez. forrás-erste Ez 1 igen remek ötlet, és reméljük, hogy meg is valósul…
Az irány és a tett meg is van, mert már a ZOOM részvényekből 200 ezret be is zsákolt. Ami ténylegesen arra ad következtetést, hogy ténylegesen a hétköznapi változásokra, helyzetekre kiélezett cégeket gyűjthet.
…és, nem a megszokott és népszerűnek dedikált részvények általgát mérni. Számunkra igen érdekesnek tűnik, és reméljük, hogy meg is valósul. Érdeklődéssel várjuk az új Tőzsdei ETF Alap létrejöttét! Izgalmasnak tűnik, de fontos lehet a cégek súlyozása természetesen.


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Amerikai Részvénypiaci Rózsaszínű Álmok

Megosztás, most... Amerikai Részvénypiaci Rózsaszínű Álmok, mert erre már nincsenek szavak. Az SPY-SPDR S&P 500 ETF alap szinte a mennyekben, és csak veszik és veszik. Teóriák és jövőkép: tavaly szeptember 2-án ért el egy új […]

Translation »