Orosz Energetika

Megosztás, most...

Orosz Energetika jelentőségét jól példázza a havi RSX-Market Vectors Oroszország és a WTI Olaj árfolyamának mozgása. Jól látható, hogy szinte együtt dobban az olaj és az orosz piac szereplőinek árfolyama. Ez most egy havi grafikon és azt olvashatód le róla, hogy ha USO-WTI olajjal kereskedsz, akkor nyugodtan spekulálhatsz az orosz részvények árfolyamának alkulására is, mert szinte együtt dobbannak.
Te is pontosan tudod, hogy az orosz gazdaság motorja maga az energetika, tehát semmi újat nem írhatunk számodra. Csupán azért született meg ez a bejegyzés, mert a orosz piac egy igen misztikus befektetési lehetőség a maga szemléletével. A Havi grafikon azt meséli, hogy még lehet benne némi emelkedés, de már némileg kezd túlvetté válni az energetikai szektor.
Főleg úgy, hogy az orosz piac árfolyamának alkulása, elért egy fontos letörési ellenállást. Itt most az alakulhat ki, hogy némileg visszarendeződhet, a további drágulás-emelkedés előtt. Mert, hogy ez a RSX ETF alap árfolyamának alkulása tovább fog emelkedni, azaz tovább drágulhat az olaj egy korrekciós szakasz után.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply