Olasz Négyes

Megosztás, most...

Olasz négyesOlasz Négyes.
Olasz Négyes, befolyásolja igazán az EWI-Olasz ETF alap teljesítményét. Az olasz négyes közel 40%-ban befolyásolja az ETF alap árfolyamának alakulását.
Ez a top olasz négyes a következő: ENI, Intesa Sanpaolo alias CIB, Unicredit és a ENEL. Így talán nem is meglepő, hogy szektorálisan a pénzügy, energia és a közműves cégek dominálnak az ETF alapban. Ha most jól megnézed a heti grafikont, akkor jól látható, hogy a ferde piros ellenállás felé tarthat az árfolyam.
Természetesen először lehetséges egy csökkenés és utána go felfelé. A 15 $-os támasz meghatározó lehet az elkövetkező hetekben, ez az a szint ami eldöntheti azt, hogy mekkora csökkenés érkezhet az ETF alapban. A vízszintes vonalak szépen mutatják azon szinteket, ahol változhat vagy fokozódhat az adott irány és dinamika.
Most jelenleg kivárást javaslok a vételekkel kapcsolatban, mivel érdemes kivárni a görög helyzetet, mert igen is befolyásolja a piaci hangulatot leginkább az EU zónában. Összességében a fent említett olasz négyes az, amire igazán figyelni kell ezen ETF alap tekintetében.


EWI-Olaszország Heti 2015.05.24.


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply