Olajos Venezuelai Feszültség

Megosztás, most...

Olajos Venezuelai Feszültség is, emelheti az olaj árfolyamának alkulását. A heti USO-US WTI Olaj ETF alap szépen mutatja az irányt.
Mivel: az adatok szerint az OPEC+ egyre sikeresebb a kibocsátás csökkentésében, míg a Fed tegnap meglehetősen visszafogott volt, ami azt jelzi a piac számára, hogy nem lesz jelentős kamatemelés.
A kisebb FED kamatemelés a gazdasági aktivitást segítheti és ezen keresztül nőhet az olajkereslet. A venezuelai helyzet továbbra is feszült, mintegy 500 ezer hordó napi export átirányítása jelentős problémákat okoz, így nem lenne meglepő, ha zuhanna az ország olajtermelése. Az USA készletei 919 ezer hordóval nőttek a múlt héten a piaci 3,15 millió hordós tartalék növekedési várakozással szemben. A kedvező részvénypiaci hangulat is segítette az olajárak ismételt emelkedését.forrás-erste
A heti USO Olajos ETF alap technikai képe szépen mutatja az olaj árfolyamának drágulásának lehetőségét. A FIBO szint további emelkedésről árulkodik.
A FIBO 38,2%-os szint lehet egy döntő szint, amennyiben ezen szint fölé tud kúszni az olaj árfolyama, akkor nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy teljesen 61,8%-os szintig drágul. Ellenben korrekcióra készülhetsz fel az olaj árfolyamában, de egyenlőre az olaj drágulására van lehetőség. Ami természetesen a hazai üzemanyagárakat is negatívan (emelkedés) érintheti!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply