Német Gazdasági Szenvedés

Megosztás, most...

Német Gazdasági Szenvedés, amit még a német adatok meg is erősítenek.
A havi EWG-iShares MSCI Német ETF alap is szépen mutatja a problémák gazdasági szenvedését. A FIBO szintek remekül mutatják az események mikéntjét, “szar” van a palacsintában úgymond!
Így szól a gazdasági helyzetkép, figyelmeztetés: …tegnap kiadott közleményében arra hívta fel a német jegybank a figyelmet, hogy nincs még kint a gödörből a német gazdaság, hiába az első negyedéves kedvezőbb GDP adat (0,4%-os növekedés negyedév/negyedév alapon). A Bundesbank szerint ez csupán egyszeri tételeknek (fiskális intézkedések, autóértékesítések visszapattanása, enyhébb tél) volt köszönhető, amik az év hátralevő részében már nem fogják támogatni a növekedést.
Ráadásul az iparban továbbra sem lát fordulatot a jegybank, sőt az év hátralevő részében akár még rosszabbodhat is a helyzet. forrás-erste Az a legnagyobb probléma, hogy olyan szinten pozicionálta magát a német gazdaság, vezetőség pénzügyi elit, hogy ők a mindenhatóak Európában. De ez nem így van, sőt a megerőszakolt EU bővítés szépen visszaköszön a német bankok pénzügyi helyzetén.
Na erről ennyi elég is!
A havi EWG ETF alap grafikonja szépen leképezi a gazdasági szenvedés lényegét, csupán itt az a bosszantó, hogy az összes európai indexre hatással van. Tehát további csökkenések következhetnek be, amire ráerősített a Trump-os vámháború izmozása.
Összességében azt írhatjuk, hogy szépen lassan lefele fog csordogálni az árfolyam, amíg nem stabilizálja SAJÁT MAGÁT a gazdasági körfogás.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply