Tovább az eszköztárra

Nagyon Beteg a Világ

ETFmustang
Megosztás, most...

nagyon beteg a világNagyon Beteg a Világ.
Nagyon Beteg a Világ, mivel iszonyatosan erősek az egészségügyi részvények. Ezt nagyon jól példázza, hogyha ránézzél az IXJ-iShares Globális Egészségügyi ETF alap napi grafikonjára.
Dominánsan amerikai, svájci és angol egészségügyi szektorba tartozó cégeket találsz ebben az ETF alapban, ami ezt az erős emelkedő trendet viszi. A Top 5 cég névsora is sokat elárulhat az ETF alap erősségéről: Johnson & Johnson, Novartis, Pfizer, Roche és a Merck.
Igazán csak ennyi a kérdés önmagamhoz, hogy ennyire nagyon beteg a világ. Az tény és szerintem te is hallottál már arról, hogy azért elég intenzíven újabb és újabb gyógyszerekre van szükségünk ha bármilyen oknál fogva utolér minket valami kehe. Na de akkor mit is mutat ez a leginkább gyógyszeripari alap.
Az jól láthatod, hogy az egészséges korrekciókkal tarkított grafikon, intenzív emelkedő trendben van. Ez az árfolyamokat figyelve további emelkedéseket produkálhat az elkövetkező napokban. Nagyképűen le is írhatom, hogy simán újabb csúcsok is érkezhetnek az ETF alapba. Na hát, ennyire nagyon beteg a világ. Lefele azért érdekes lehet a 107,3 $-os támasz. Valamint felfele a ferde piros ellenállás vonala.


ixj-globális egészségügyi etf napi 2015.06.02

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Morzsolódik a FTSE 100

Megosztás, most... Morzsolódik a FTSE 100.Morzsolódik a FTSE 100 indexet követő ISF-iShares Core FTSE 100 ETF alap is. Addig-addig morzsolódik a FTSE 100, hogy a végén még egy nagyobb szakadás is lehet belőle. Mivel ezek […]
Translation »