Tovább az eszköztárra

Lefele Tart a TecDAX

ETFmustang
Megosztás, most...

Lefele Tart a TecDAX

 

Lefele Tart a TecDAXLefele tart a TecDAX tőzsdei ETF alap is. Németországi technológiai vállalatok is eladói nyomás alatt, így lefele tart a TecDAX ETF alap is. Az EXS2-iShares TecDAX ETF alap 30 németországi technológiai vállalat súlyozott átlagát méri.
4 szektor a domináns az indexben, a technológia 32,23%, az egészségügy 25,52%, a telekommunikáció 19,39% és az ipari termékek és szolgáltatók 18,55%-os jelenléttel. A 30 vállalatból 4 teljesen kiemelkedik a mezőnyből, mivel együttesen több mint 40%-ban befolyásolják a ETF alap teljesítményét.
A 4 vállalat a következő: United Internet 10,51%, Freenet 10,4%, Qiagen 9,9% és a Wirecard 9,33%-kal súlyozza az ETF alapot. Ezen cégek teljesítményével erőteljesen lefele tart a TecDAX ETF alap. heti grafikon jól látható, hogy nincs erő a vállalatokban felfele.
Így lassan dupla meghatározó szinthez ér az index, mely letörés esetén további eladások generálódhatnak. 11,44 €-os szint letörésével, kezdetét veheti a csökkenő ciklus az indexben, főleg ha az utolsó támasz 11 €-nál is csődöt mond. Ami egyben a kitörési szint is volt a tavaly év végén. További emelkedésre a korrekció után  a meghatározó szintekről, valamint 12 € feletti értékeknél számíthatunk. Meghatározó szinteket a vízszintes és ferde vonalak szemléltetik.

 

EXS2 -iShares TecDAX ETF Heti

 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Vizesek Vétele

Megosztás, most...Vizesek Vétele   Vizesek vétele jellemző a piacokra. Vizesek vétele alatt azt lehet érteni, hogy a gazdaságos, és körültekintő vízfelhasználásban érdekelt globális vállalatok jól tartják magukat a negatívabb hangulatban is. Igaz a CGW -Guggenheim […]
Translation »