Közösségi Média Törlés

Megosztás, most...

Közösségi Média Törlés, avagy a társadalmi, generációs átalakító reset gombjai. Mint mindennek, a közösségi médiáknak is két oldala van.
Ki így, ki úgy használja, de ennek is meg van valahol a maga kultúrája…, de hol kérdezhetjük?
Ezt döntsd el te magad, hiszen nap mint nap szembesülsz megosztásokkal, postok-kal, bejegyzésekkel. De ami TÉNY, azaz, hogy folyamatos a népszerűség és ez a SOCL ETF alap havi grafikonja is remekül mutatja. Némi kilengések után stabilan emelkedik az árfolyam, és a technikai kép további emelkedéseket mutat a jövőre nézve.
A legnagyobb indikátor (irányjelző, trendjelző) a körülötted lévő emberek, társadalmi csoportok. Ezen személyek mire, hogyan és milyen véleménnyel vannak 1 adott közösségi médiáról (hálózatról). ..és ennek összességének a Turbója, maga a társadalmi hangulat, énkép, önismeret és a elismerések hiánya avagy sokasága (hovatartozás, vagyok valaki, elismernek, tetszek, népszerűség?)
Ismerjük be, hiszen tudod és látod te is, a hogy a társadalom nincs igazán a helyzet magaslatán, mert túl sok a rossz és kellemetlen dolog. -Rövid jövőkép, bizonytalanság és félelem…stb!
Így egyenlőre biztosra vehető a közösségi médiák töretlen népszerűsége, ami természetesen az árfolyamokat is növeli, így a SOCL ETF alap 1 jó befektetésnek minősíthető. Ha csak az emberi természetből indulsz ki, akár mi magunkból, akár te magadból!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply