Kínai Túlsúly Húzza

Megosztás, most...

Kínai Túlsúly Húzza Kínai Túlsúly Húzza.
Kínai Túlsúly Húzza lefele a BIK-SPDR S&P BRIC 40 ETF alap árfolyamát, elég rendesen. Jól láthatód a heti grafikonon, hogy egy igen meghatározó fordító gyertya alakult ki a múlt héten. Amennyiben ezen a héten nem tudja ledolgozni a csökkenés mértékét az ETF alap. Akkor további csökkenések jöhetnek, igen mélyre.
Ezt az ETF alapot a kínai túlsúly húzza magával lefelé, mivel igen erőteljes 70%-os a kínai jelenlét. Kína mellett, így jelen van még a Brazília, Oroszország és India 10-10-10%-os súllyal.
Így talán nem is annyira meglepő a Top 5 cég névsora sem: Tencent, China Mobile, China Construction Bank, Baidu és a Industrial and Commercial Bank of China. Ez az öt cég közel 38 %-ban befolyásolja a BIK árfolyamának alakulását. Vissza a heti grafikon képéhez: hamarosan eléri a rést az árfolyam, ami betöltésre kerülhet. Amennyiben ezt a szintet is töri az árfolyam, akkor a legutóbbi minimumok következhetnek.
Természetesen menet közbe némi pozitív visszarendeződés is kialakulhat az árfolyamban. De hosszabb távol egyenlőre keményen lefele mutat az index. Ez az index azért is fontos, mert lehet hogy te is rendelkezel olyan befektetési egységekhez kötött szerződésekkel. Melyben a befektetésed ehhez hasonló BRICH biztosítási eszközalapban van. Ami igen erőteljesen befolyásolhatja  megtakarításod mértékének negatív alakulását. 

bik-bric 40 2015.11.16 heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply