FXE EURUSD Mozgalmas Napok Előtt

Megosztás, most...

FXE EURUSD Mozgalmas Napok Előtt, lesz itt tűzijáték.
A Heti FXE-Invesco EURUSD devizapiaci ETF alap heti szinten technikailag lefele mutat. Azaz eurusd csökkenést mutatnak a technikai képek!
Ezen bejelentések válthatják ki: az Európai Központi Bank a következő monetáris politikai döntést csütörtökön, 13:45-kor fogja bejelenteni. Míg az európai jegybankárok utaltak arra, hogy készek nagyobb támogatást nyújtani arra az esetre, ha a gazdaság megköveteli, valószínűnek tűnik, hogy ezúttal várakozásban maradnak. Lagarde 14:30-kor tartandó sajtótájékoztatója azonban utalásokat adhat a jövőre vonatkozóan.
Ettől eltekintve, az EURUSD kereskedőknek szerdán ébernek kell lenniük, mivel a pár ingatagabbá válhat, ha valami rosszul menne Biden beiktatása során. Az FXE grafikon heti szinten csökkenést mutat, amit természetesen megelőzhet némi eladási és vételi láz.
De összességében igen fontos lesz a beiktatás és a EU-s bejelentés. Továbbra is azt tudjuk írni, hogy ez az ETF alap remek a devizapiaci belépés gyakorolásához, mert szinte 100%-ban leköveti a juródollár spot árfolyamát. Na de vissza az FXE ETF alap árfolyamának alkulásához: nagyon úgy néz ki, hogy folytatódhat a kitörési visszatesztelés a ferde vonalig. Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply