Erősen Támogatott Aranypiac

Megosztás, most...

Erősen Támogatott Aranypiac, amit remekül szemléltet a heti GLD-SPDR Gols-Arany ETF alap ellenálláshoz közelítő árfolyama. Erősen támogatott aranypiac: mivel a világban erősödik a geopolitikai félelem.
A katari diplomáciai események, Trump elnök kilépése a párizsi klímaegyezményből mind a dezintegráció felé viszi a világot, ami a menekülődevizaként működő arany felé tereli a befektetőket. A kínai kereslet is erősödik a hírek szerint, mivel a gyengülő bankrendszerrel és devizával, valamint a szélsőséges ingatlanpiaccal szemben az arany jelentős védelmet nyújthat. A kínai arany és ezüst szövetség már a második nagyobb arany raktárát építi ki az országban, ami egy árulkodó jel. forrás-erste Igen kedvező képet mutat a heti GLD arany ETF alap árfolyamának alakulás.
Érdemes jól megnézni az ellenállási szinteket, mivel pár dollár és elér egy igen meghatározó emelkedési ellenálláshoz, ami igen érdekes lehet a jövőre nézve. Amennyiben geopolitikailag, fundamentálisan és technikai oldalról is ilyen intenzív támogatást élvez az arany, akkor újra a magasba emelkedhet a pénzügyi piac biztonsági aranya. Így megközelítőleg a GLD ETF alap 125 és 130 dollár felett lehet igazán megbízható befektetési lehetőség. Összességében újra lehet számolni az arany hozamtermelő biztonsági emelkedésére.
u.i: ez az ETF alap 100%-ban az Uniqa arany biztosítási befektetési eszközlapjának mögöttes alapja!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply