Biztosítási HurikánVeszteségek

Megosztás, most...

Biztosítási HurikánVeszteségek tombolnak Amerikában. A heti amerikai KIE és IAK biztosítási ETF alapok igen szépen mutatják a csökkenés mértékét. Első körben a finomítók voltak a célkeresztben, a következő hurikán a mezőgazdasági övezetet vette célba.
Pontosan arról van szó, hogy a korábbi előrejelzésekkel szemben valószínűleg nem a Mexikói-öböl felé fog tovább haladni, hanem az ország belsejének irányába Alabama és Georgia felé. Miami térségében 650 ezer embert evakuálnak a közelgő vihar miatt, ami az eddigi legnagyobb kitelepítés.
A Barclays becslése szerint a felerősödött vihar miatt a biztosítási veszteségek legrosszabb esetben akár a 130 milliárd dollárt is elérhetik. forrás-erste Egyenlőre az emelkedő csatorna még tartja magát, azaz még nem sérült meg a támasz, de igen közel van már. Ezt a tendenciát igazából a levonuló (áttaroló) hurikán okozta károk fogják majd igazából befolyásolni. De a feljebb említett becslések is igen jelentősek, ha ennél magasabb lesz a kárérték, akkor további nagyobb szakadásra számíthat. Ez az iparág vesztesége, érezhető lesz a pénzügyi szektor ETF alapjainak teljesítményére is.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply