BIZONYTALANSÁG, Aranybányászati Emelkedés

Megosztás, most...

BIZONYTALANSÁG, Aranybányászati Emelkedés lehetőségét rejtegeti.
A heti GDX-Market Vectors Aranybányászati ETF alap mindent elmond szinte. Újabb menekülés az aranyba és az arannyal kapcsolatos dolgokba, cégekbe. Amik ráadásul, még jó osztalékfizetők is egyben.
Na de érdekes lesz majd pénteken, magyar idő szerint este 8 órakor Jerome Powell beszéde is, amiben talán reagál az utóbbi időben gyengébbnek tűnő amerikai makroadatokra. Itt most az a legnagyobb kérdés, hogy recesszió közeleg, vagy csak vészmadárkódás uralkodik a piacokon.
De ami tény az tény, igen gyengélkednek a makroadatok.
…és ami még benne van a levegőben, hogy a végtelenségig, nem lehet bízni a FED megmentelek amerikai gazdaság effektusban. -…mert a világ, nemcsak Amerikából áll, attól függetlenül, hogy ők azt hiszik! Oké!
Itt van számunkra 1 heti aranybányászati grafikon.
A heti GDX ETF alap azt mutatja, hogy megtörtént 1 visszatesztelési folyamat, amiből vételbe rugaszkodott az index. Ami azt jelenti, hogy újra a legutóbbi csúcsok felé veheti az irányt az árfolyam és ezt a szintet remekül mutatja a FIBO is.
Ezen szintek közelében kell majd figyelned, mert ha nem tud tovább emelkedni az árfolyam, akkor lefordulhat az árfolyam.
….na és, legyünk 1 kicsit pesszimistábbak is, maradt 1 rés igen mélyen!


 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply