Bizonytalan Putyini Orosz Piac

Megosztás, most...

Bizonytalan Putyini Orosz Piac mutatkozik, de igen intenzíven. A havi RSX-Market Vectors Orosz ETF alap grafikonja, technikai oldalról is szemlélve, igen negatív képet mutat a jövőre nézve.
Oké, Putyin nyert, de az olaj árfolyamának hektikus alakulásával és a kiutasításokkal, valamint az újabb szankciókkal, igen keserves lehet az orosz cégeknek.
Ezen valóságos információkból kiindulva, mi úgy érezzük, és látjuk, hogy az orosz piac ETF alapja igen intenzíven lefele kacsingat. Ha ebből  a spekulációból indulunk ki, akkor az olaj árfolyamával, és a további megszorításokkal kapcsolatban újabb fejlemények láthatnak napvilágot.
Ami igen intenzíven befolyásolhatja a Kelet-európai ETF alapok és biztosítási eszközalapok teljesítményét is. Ha jó alaposan megnézed a havi grafikont, akkor láthatód, hogy a FIBO szintek önmagukért beszélnek. Akkor lehet igazán nagyobb gond, ha a ferde zöld támasz is megsérül, mert akkor igen erőteljes csökkenés indulhat el.
Tehát érdemes erőteljes figyelmet szentelni, az orosz piacnak, erőteljes nyereség is kialakulhat, akár short (eladás) területén!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply