Bika USA Dollár Izzásban

Megosztás, most...

Bika USA Dollár Izzásban, mivel a  mai napon zárul a Fed kétnapos kamatdöntő ülése. Ennek közleménye magyar idő szerint 8 órakor lát napvilágot.
Az UUP-PowerShares DB USD Bika ETF alap heti grafikonja némi pihenőt fújt. Ez az, ami ma izgalomban tartja a piacot, noha a várakozás szerint most nem lesz kamatemelés. A legutóbbi ülés óta napvilágot látott Fed kommentárok szerint továbbra is kitarthat az alapkamat fokozatos emelése mellett a jegybank.
Jelenleg 2,25%-on tartózkodik az alapkamat, a következő 25 bázispontos emelés decemberben jöhet, ezt 78%-ra árazza a piac. A mai közleményből sok új információ valószínűleg nem lát napvilágot, de az elkövetkező napok, hetek Fed kommentárjai fontos részletekkel szolgálhatnak majd. Ez lesz az utolsó olyan kamatdöntő ülés, amelyet nem követ Jerome Powell Fed elnök sajtótájékoztatója. A jövőben így felértékelődnek azoknak a kamatdöntő üléseknek a szerepei, amelyek után eddig nem szólalt fel a Fed aktuális elnöke. forrás-erste
A heti UUP ETF alap megtorpanását láthatód a heti grafikonon. Továbbá egy igen megbízható ék alakzat, mely további dollár gyengülést mutat előre. Ez azt sejteti, hogy negatívabb lehet a kamatdöntési hangvétel az este folyamán.
Ami az összes devizára hatással lehet, sőt a nyersanyagok árára is. Természetesen ide tartózik a forintunk is. Tehát összességében mi dollár gyengülésre számítunk az elkövetkező napokban hetekben.
Ez az ETF alap remek iránymutató a devizakereskedéssel kapcsolatban!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply