Autóipari Trump Zsarolásban

Megosztás, most...

Autóipari Trump Zsarolásban, a német autógyárak.
A CARZ-First Trust NASDAQ Autóipari ETF alap így is elég kehesen áll.
Na szóval a hír az így szól: a Volkswagen és a Daimler vezérigazgatójával, valamint a BMW pénzügyi igazgatójával találkozik ma az USA-ban Donald Trump. Trump nem titkolt célja, hogy rábírja a német autógyártókat arra, hogy amerikai gyártókapacitásaikat bővítsék, amire az elektromos autózás térnyerése remek alkalmat nyújthatna.
Céljának elérése érdekében 25%-os importvámmal is fenyegetett az adminisztráció az amerikai autóimportra, ez minden bizonnyal a német autógyártók szeretnék elkerülni.forrás-erste Szó mi szó, igen csúnyán néz ki a heti CARZ árfolyamának alakulása. Ez a tendencia addig nem is fog változni, amíg nem csillapodnak a vámmal kapcsolatos Trump agymenetei.
Jól láthatód, hogy a ferde piros ellenállások lehetnek azok a szintek, mely meghatározhatják az emelkedés lehetőségét. De lefele a zöld támasz is igen közel van. Tehát mostanság érdemes némileg jegelni a télre való tekintettel a tartós fogyasztási szektorba tartozó autóipari iparágak kereskedésének lehetőségét.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply