Tovább az eszköztárra

Araszolgat az Euro Stoxx 50

ETFmustang
Megosztás, most...

Araszolgat az EURO STOXX 50Araszolgat az Euro Stoxx 50.
Araszolgat az Euro Stoxx 50, de olyan intenzív áttörést nem lehet tapasztalni az ETF alapban felfelé. Annyit is jelenthet ez a mozgás, hogy araszolgat az Euro Stoxx 50 felfelé, hogy olyan nagy bizalom nincs az adott papírokban.
Így lehet azt feltételezni, hogy ha emelkedik is a jelzett piros vízszintes ellenállásig, hogy óvatosan kell kezelni a FEZ-Euro Stoxx 50 ETF alapot, indexet és cégeit.
A FEZ Top 5 cége a következő: Total 4,9%, Bayer 4,71%, Sanofi 4,69%, Banco Santander 4,12% és a Daimler 3,76%-kal. Ezen 5 top cégen kívül még jelen van az alapban 50 másik euróval fizető cég, és így 55 cég teljesítményével araszolgat az Euro Stoxx 50 felfelé. Érdekes, hogy enyhe tulsulyban vannak a francia 35,14% cégek, melyeket a németek 31,8%-kal követnek.
Talán nem is meglepő, hogy szektorálisan a pénzügy 26,89%-kal túlsúlyban van az ETF alapban, melyet a tartós fogyasztási cégek követnek 11,16%-kal. Na de vissza a napi grafikonhoz, melyen nagyon szépen láthatód, hogy hogyan is araszolgat az Euro Stoxx 50 felfelé. A ferde zöld támasz lehet a figyelmeztető zóna vonala a nagyobb reccsenésnek lefelé, de addig long-os a FEZ ETF alap
.
FEZ-EURO Stoxx 50 napi 2015.05.18.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Tovább Emelkedhet a Fejlődő Piac

Megosztás, most...Tovább Emelkedhet a Fejlődő Piac.Tovább Emelkedhet a Fejlődő Piac, mely egy igen intenzív emelkedést tesztelt vissza. Szépen megcsinálta a dupla mélypontot, mely azt is jelenti, hogy tartásban és vételben vannak az adott részvények, így […]
Translation »