Aranyellenes Kamatemelés

Megosztás, most...

Aranyellenes Kamatemelés avagy nem! A GLD-SPDR Arany ETF alap remek kitörési szinten van, de! Mivel: az arany legfőbb ellensége a kamat, igen izgalmas lehet az elkövetkező pár nap. A mostani amerikai kamatemelési bizonytalanságok közepette, a mai Yellen beszéd, akár meghatározó is lehet az arany további mozgása szempontjából.
Ha kamatemelést sugalló beszédet és a likviditás gyors szűkítésére vonatkozó elképzelést hallunk, akkor az akár ki is végezheti a lokális csúcson tartózkodó arany árfolyamát.forrás-erste A heti grafikon remekül, és kecsegtetően mutatja a további arany árának emelkedését. De azért kell az óvatosság, mert itt mostanság egy nagyobb mozgás is kialakulhat, mind felfele, mind lefele.
Így teljesen egyszerűen tudunk és szabad fogalmaznunk: ha az USA kamatot emel akkor csökkenés, ha továbbra is kivárnak, akkor arany emelkedés a legvalószínűbb! Na ez az igaz lobby a világhatalomba, hát akkor használjuk ki és érjünk el nyereséget a nagyok harcából. A GLD ETF alap, 100%-ban van jelen az Uniqa biztosító biztosítási eszközalapjában.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply