Anglia Óvatos 5 Hetes Nyitás Előtt

Megosztás, most...

Anglia Óvatos 5 Hetes Nyitás Előtt, mely érdekesnek tűnik.
A heti EWU-iShares MSCI UK ETF alap igen erősen tartja magát, kérdőjelekkel! Talán ezért: Nagy-Britanniában ma tovább lazítottak a járványügyi szabályokon és feloldották a kijárási korlátozásokat. Ettől függetlenül továbbra is szigorú járványügyi intézkedések vannak életben, zárva tartanak a nem alapvető cikkeket árusító boltok, a szabadtéri találkozókat pedig 6 főben vagy két háztartásban limitálják. A nyitás következő lépcsőfoka öt hét múlva következhet. forrás-erste
A heti EWU Angol ETF alap, igen erős szinten van, erős -azaz fordulópont előtt. Ami annyit jelent, hogy a heti EWU árfolyam nem tudta betölteni a feljebb otthagyott rést, valamint ellenállásba is ért. Továbbá az a tény, hogy az indikátor már eladási jeleket mutat, mely divergenciát (ellentétes mozgás) jelez!
Így igen erőteljes a technikai kép a korrekció elindulásához. Mely igen csúnya is lehet a lejjebb otthagyott rés miatt is, valamint az emelkedő támasz is igen mélyen helyezkedik el. Szinte teljesen ott, ahol a feljebb említett rés!
Tehát erőteljes jelzés a csökkenés, korrekció irányába.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply