Tovább az eszköztárra

Unit-Linked Támogatás

ETFmustang
Megosztás, most...

Unit-Linked Támogatás.
Unit-Linked Támogatás. Mit is jelent ez?
Ez a bejegyzés csupán akkor szól neked, ha rendelkezel, vagy szeretnél folyamatos díjas befektetési egységekhez kötött biztosítást kötni, azaz Unit-Linked Biztosítást.
Miért?
Azért mert anno, több éven keresztül dolgoztam a biztosítási szektorban és rá is ment az életem kis túlzással, minden téren.
Miért?
-Azért mert, ezen szerződéseket csak úgy lehet igazán értékesíteni, ha némileg elhallgatunk vagy túlzunk nyereség terén dolgokkal és pénz csak az aláírt szerződések után jár. Szereted a nyereséget, mert én igen, hiszen pénzből élünk.
Ugye nem gondolod, hogy az alapkezelőt vagy a biztosítót különösen érdekli, hogy a TE szerződésedben %-osan elosztott befektetéseid, hogyan is állnak?

Na de kérem, azt le kell írnom, a befektetési egységekhez kötött biztosítás egy remek termék, csak Unit-Linked támogatás kell hozzá.
Mit értek ez alatt?
-Azt értem, hogy igen erőteljesen befolyásolja a pénzének az értékét, hogy mikor fizeti a biztosítási díjat, milyen piaci körülmények között.
Mert ha folyamatos díjas szerződéről van szó és dominánsan emelkedő piacok mellett fizeti a biztosítási díjakat, akkor ön keserű szájízzel fogja átolvasni anno, az érkező leveleket.

Ebben tudok segíteni, azért is, mert rendszeresen foglalkozok a tőzsdével, és több évig dolgoztam a biztosítási szektorban.
Továbbá az alapkezelők és a biztosítok is a tőzsdéről vásárolnak.
Így némileg közelebb tudunk kerülni az ígért hozamokhoz vagy nyereségekhez, vagy csupán jobban át szeretné látni a szerződését.

Amennyiben bármilyen kérdése van, ezen szerződésekkel kapcsolatban, kérem tegye fel, írjon!
Gyorsabban tudok reagálni, ha a Facebook oldalon keresztül ír!
Mibe kerül ez önnek? -Önkéntes alapon, saját belátása szerint!

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Aranybányászati Csúcsok Csúcsán

Megosztás, most... Aranybányászati Csúcsok Csúcsán, a bányászati részvények indexe. A heti GDX-Market Vectors Aranybányászati ETF alap a csúcsok felé tör. Technikailag biztosan, sőt ez így is maradhat. Mivel igen nagy bizonytalanság van a világban, ide-oda […]
Translation »