Pénzügyi kitörés

Megosztás, most...

Pénzügyi kitörés

 


 

pénzügyi kitörésPénzügyi kitörés előtt az IXG globális pénzügyi szektor ETF alap. Igazából ütik vágják a pénzügyi cégeket, és mégis pénzügyi kitörés várható az ETF alapban. iShares IXG Globális pénzügy szektor ETF alap, az S&P Global 1200 Financial Sector indexét követ és másolja.
29 ország 221 részvényének az árfolyama van pénzügyi kitörés előtt. A pénzügyi ETF alapban a bankok dominálnak közel 44%-os súllyal, a bankokat követik az összetett pénzügyi szolgáltatók és a biztosítók átlagban 23-23%-ban. Minimálisnak mondható, közel 10%-os súlyban szerepelnek az ETF alapban az ingatlanbefektetési vállalatok.
5 ország, természetesen ezen belül az amerikai pénzügyi cégek közel 40%-ban súlyozzák az ETF alapot. A további 4 ország: Anglia, Ausztrália, Japán és Kanada ami meghatározó a pénzügyi kitörés előtt álló IXG ETF alapban. Erősebben súlyozott cégek a következők: JP Morgan, Wells Fargo, HSBC és a Berkshire Warren Buffett cége.

IXG -iShares S&P Globális pénzügyi szektor ETF alap grafikonján jól láthatja, a pénzügyi kitörés előtti állapotot. 55,6 $-os ellenállásról már 2-szer fordult le az árfolyam. Azonban 55 $-os szint be is támasztotta az árfolyamot egyenlőre, ami további emelkedéseket sejtet.
Amennyiben sikerül a pénzügyi kitörés, akkor cirka 3,1%-os emelkedésnek nagy a valószínűsége a piros ellenállásig. Ha csupán csak egy felszúrásra lesz erő a pénzügyi kitörés előtt álló ETF alapban, akkor már erősen short-os lesz a pénzügyi kitörés utáni állapot. A vízszintes és a ferde zöld támaszok mutatják lefelé a szinteket. Érdemes figyelemmel kísérni a narancssárga csatorna helyezkedését az IXG ETF árfolyamának alakulásban.
Mivel támasz, ellenállás és trenderősítő funkciója is van. Összességében  a pénzügyi kitörés +3,1%-ot hozhat, ha nem lesz erő felfelé, akkor pedig short-os a globális pénzügyi szektor ETF alap. Ez érdekes is lehet a jövőben, mert a legtöbb index ETF alap pénzügyi cégekkel túlsúlyosak.

IXG Globális pénzügyi szektor -pénzügyi kitörés

 

További javasolt oldalak
Tőzsdei ETF Alapok DWX -Nemzetközi Osztalék IEV -Európa 350 Részvény
Alapok Eszközei EWD -Svédország GDXAranybányászati Részvények
Zabla CARZ -NASDAQ Autóindex ETF EMM -Fejlődő Piacok
IBB -NASDAQ Biotechnológia EWS -Szingapúr EWG -MSCI Németország
EWQ -MSCI Franciaország ACWI -MSCI Világindex IOO -Globális 100 Részvény
EWJ -Japán FEZ -EURO STOXX 50 EFA -MSCI EAFE
EWA -Ausztrália XLB USA Alapanyagszektor FDN -DJ Internet ETF


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply