Total

FP-Total – multinacionális energiaipari vállalatként – elkötelezett az innováció mellett, és kezdeményezéseivel arra törekszik, hogy fenntartható módon kielégítse az emberiség energiaigényét. A Total a világ negyedik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata, és a világ élvonalába tartozó vegyszergyártó. Több mint 130 országában működik, és közel 97.000 alkalmazottat foglalkoztat.
A Total tevékenységi köre felöleli az olajipar minden fázisát, többek között a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, gázértékesítést, a kőolajtermékek szállítását, finomítását és értékesítését, valamint nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelmet is.
A Total ezen kívül a vegyiparban is jelentős szerepet játszik. További bővebb információt a Total magyar nyelvű weboldalán olvashatsz, továbbá elemzéseket bejegyzésekkel találkozhatsz itt.

Share

Leírás

FP-Total Európa egyik legnagyobb energetikai vállalata 119 amerikai ETF alapban van jelen, mely 2,7%-os részvényhányadnak felel meg. Darabszámok tekintetében igen magasnak számít a Total jelenléte.
Itt a ismertebb ETF alapok felsorolásával találkozhatsz, a kiemelt ETF alapokról elemzéseket, bejegyzéseket olvashatsz. Lejjebb pedig a Total napi árfolyamának alkulását követheted figyelemmel.

Ticker Szolgáltató ETF neve %-os súly
EWQ iShares MSCI Franciaország 8,4
IXC iShares S&P Globális 1200 Energia 5,64
FEZ SPDR Euró Stoxx 50 4,93
GNR SPDR S&P Globális Természeti erőforrások 3,86
FEU SPDR STOXX Európa 50 3,21
EZU iShares MSCI EMU 2,75
IDV iShares DJ EPAC Osztalék 2,10
IEV iShares S&P Európa 350 3,55
IEUR iShares MSCI Európa 1,23
IOO iShares S&P Globális 100 1,16
FGD First Trust DJ Globális osztalék 1,04

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »