Sanofi

SAN-Sanofi, egy francia multinacionális gyógyszeripari cégcsoport.
A Sanofi története 1973-ig nyúlik vissza, ekkor alapította meg Franciaországban René Sautier és Jean-François Dehecq. Jelenleg közel 100 országban van jelen, és közel 100 ezer ember foglakoztat. Innovatív vényköteles és nem vényköteles termékek, generikus készítmények, oltóanyagok, valamint állatgyógyászati készítmények széles kínálatával…
Így vezető biotechnológiai, és vakcina-gyártó cégcsoport. További és bővebb információkat olvashat a magyar nyelvű weboldalon, valamint elemzéseket, bejegyzéseket olvashatsz itt (írd meg gondolataidat TE is), illetve csatlakozz a Sanofi csoportjához itt.

Share

Leírás

A Francia SAN-Sanofi gyógyszeripari cégcsoport 117 amerikai ETF alapban van jelen, mely közel 2,9 %-os részvénykitettségnek felel meg. A francia cégcsoport 108 milliárd eurós pénzügyi kapitalizáció mellett, jelenleg 3,54%-os osztalékhozammal kecsegtet.
Itt most néhány ismertebb és fontosabb ETF alap felsorolásával találkozhatsz, a kiemelt ETF alapokról elemzéseket, bejegyzéseket olvashatsz. Majd lejjebb a Sanofi jelenlegi árfolyamát figyelheted, elemezheted a kinagyítható grafikon segítségéve.

Ticker Szolgáltató ETF neve %-os súly
EWQ iShares MSCI Franciaország 7,2
FEZ SPDR EuroStoxx 50 3,91
FEU SPDR STOXX Europe 50 2,56
IXJ iShares S&P Globális 1200 Egészségügy 2,42
EZU iShares MSCI EMU 2,32
EFV iShares MSCI EAFE 1,53
IEV iShares S&P Europe 350 1,24
IEUR iShares MSCI Europe IMI 1,02
VGK Vanguard FTSE Fejlett Európa 1,02
WDIV SPDR S&P Globális Osztalék 1,02
IOO iShares S&P Globális 100 Index 0,96Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »