PepsiCo

PEP-PepsiCo egy igen rugalmas amerikai cégcsoport lett belőle, manapság több mint 200 ezer főt foglalkoztatnak. Na de, több mint egy évszázaddal ezelőtt egy észak-karolinai patikában Caleb D. Bradham gyógyszerész fejéből pattant ki a Pepsi-Cola receptje.
Az üdítő nedűé, amely mára a világ egyik legismertebb és legkedveltebb termékévé és márkájává nőtte ki magát. A sikermárka és még több tucat ismert termék mögött egy folyamatosan változó, fejlődő vállalatbirodalom, a PepsiCo áll.
További bővebb információkat  a magyar nyelvű hivatalos weboldalon olvashatsz, továbbá elemzéseket-bejegyzéseket olvashatsz itt, valamint csatlakozz a PepsiCo csoporthoz itt.

Share

Leírás

A PepsiCo is egy igen népszerű cég, és részvény a befektetési cégek körében, mivel 213 amerikai ETF alapban van jelen, ami 6,2%-os részvénykitettséget jelent, ami igen magasnak számít.
Itt most az ismertebb ETF alapokkal találkozhatsz, a kiemelt ETF alapokról elemzéseket, bejegyzéseket olvashatsz. Lejjebb a PepsiCo cég napi árfolyamával ismerkedhetsz meg, követheted figyelemmel.

Ticker Szolgáltató ETF neve %-os súly
XLP SPDR S&P Alapvető Fogyasztás 9,19
VDC Vanguard MSCI US IMI Alapv. Fogy. 8,03
IYK iShares DJ US Fogyasztási Javak 7,33
PBJ PowerShares Dinamikus Étel-Ital 4,86
KXI iShares S&P Globális 1200 Alapv. Fogy. 4,66
SCHD Schwab DJ US Osztalék 100 4,12
VIG Vanguard NASDAQ US Osztalék 3,86
HDV iShares Morningstar Magas Osztalék 2,95
NOBL ProShares S&P 500 Tartós Osztalék 2,05
VYM Vanguard FTSE Magas Osztalék 1,69
XLG Guggenheim S&P 500 Top 50 1,52Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »