Pénzügyi Biztonságban-Nyugalomban

Pénzügyi Biztonságban-Nyugalomban szeretne mindenki élni! Na de, valaki így valaki úgy csapja be magát eladva önmagát, azt feltételezve hogy biztonságban és pénzügyi nyugalomban-biztonságban van, és jön a valóság! Itt vannak a befektetési biztosítások, alias Unit-Linked termékek.
Egy igen modern termékről beszélhetünk, mert igen nagy nyereséget tud termelni, és még a biztosítási díjakat is képes kitermelni (aminek az ellenkezője is igaz), és most nincs szándékunkban az adó-visszatérítések lehetőségéről papolni, mert ez csupán egy lágyítás a termékkel kapcsolatban.
Te vennél olyan terméket, mely akkor hoz neked igazi valóságos hozamot-profitot amikor csökkenés van? Lefordítva: befektetnél olyan pénzügyi eszközbe, ami akkor hoz profitot, amikor csökken..?! Ugye Nem!
Pedig ez a legnagyobb titok nyitja a rendszeres (havi, negyedév, félév, év) díjfizetésű befektetési biztosítások esetében. Miért: csupán azért mert jegyeket vásárol a biztosító számunkra a biztosítási díj ellenében, rendszeresen ahogy beérkezik a díj a szerződésben foglaltak szerint.
Na itt van az első legnagyobb bukta, mert a biztosító nem azt fogja szemlélni, hogy neked minél több jegyet vásároljon a piacon, hanem amikor beérkezik a díj akkor vásárol. Ezzel csupán azt szeretnék leírni, hogy a csoportos, rendszeres díjbeszedés az egyik legnagyobb hozam és nyereségkárosító tényező a Unit-Linked szerződéseknél. folytassuk….?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.