Kockázatos Biztosítás

Kockázatos Biztosítás kötése mostanság, de csak akkor ha befektetési biztosítást kötsz. Ami annyit jelent, hogy részvényekkel kapcsolatos eszközalapokba irányítód a biztosítási díjaidat! Miért? Csupán azért mert igen bizonytalan az amerikai irány, valamint a BREXIT körüli kérdőjelek. Továbbá az a tény, hogy túl magasan állnak a részvénypiaci indexek.
Így ha részvénnyel kapcsolatos eszközalapokba irányítód a biztosításai díjaidat, akkor nagyon könnyen vesztes pozíciót építesz ki magadnak. Ettől függetlenül igen is kell biztosítást kötni, csak nem mindegy, hogy milyen eszközalappal súlyozód %-an, a befektetési biztosításodat. Érdemes és javasolt, hogy pénzpiaci és kötvényalapok környékén kezd el gondolkozni manapság.
Mivel a folyamatos díjas szerződéseidnél, igen is kedvező lehet a csökkenő világpiaci korrekció, mert sokkal nagyobb nyereséget tudsz elérni mint a folyamatos emelkedéssel. Mert van egy olyan egyenlet, melyet nem lehet eladni lakossági szinten, de sokkal nagyobb nyereséget hoz!
…és ez nem más mint a Csökkenő átlag effektus. Ha ezt komolyan veszed, akkor 0%-os eszközalapokkal is nyereséget tudsz elérni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.