Fordított Nyereség

Fordított Nyereség, mi is ez!
A legnagyobb nyereséget érhetsz el a folyamatos díjfizetésű biztosítási szerződésekkel, ha némiképp támogatód, menedzseled  a szerződésidet.
Miért is?
Csupán azért mert befektetési jegyek vételéről van szó, és igen nagyon nem mindegy, hogy milyen árfolyamon vásárolsz, és mennyit.
Mert ha csökkenő árfolyamok mellett vásárolsz, akkor több befektetési jegye tudsz venni, ami a végelszámolásnál igen kedvező lesz!
Amennyiben folyamatos tőzsdei emelkedés mellett vásárolsz jegyeket (vásárol a biztosító), az a folyamatos ( havi, negyedéves, féléves, éves) díjfizetésű szerződések halála!
Mit is jelent ez pontosan: a befektetési jegyek darabszáma több lesz és a szorzásnál nem mindegy, hogy milyen értékkel szorzol. Ebből kifolyólag, egy gyenge biztosítási eszközalapból is nyereséget tudsz érni!
Tehát nem kell milliomosnak lened ahhoz, hogy gazdaggá tedd magad… csak némi odafigyelésre van szükség, ahhoz, hogy kisebb díjjal a leggazdagabbak közelébe kerülj. Ebben tudok némi segítséget nyújtani neked, mert követem a tőzsdei folyamatokat!
Valamint így törlesztem a régmúlt hibás pénzügyi dolgaimat!

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés