Biztosítás a Megoldás

Biztosítás a Megoldás, akár hiszed, akár nem! Ha jól belegondolsz, miben bízhatsz igazán a mai világban… és ez nem más mint  a biztosító társaságok, és cégek megfelelő termékeiben!!!
Úgy érzem, hogy hazánkban van némi negatív érzete a biztosítókkal (ügynökökkel) kapcsolatban. Valahol ezt meg is értem (voltam biztosításai ügynök), mert ilyen a társadalmi megítélés a régmúlt dolgai miatt…
DE csupán javasolni tudom a biztosítók felé való nyitogatást (nyitottságot-minden téren), mivel se hazánkban se máshol igazán másban nem bízhattuk. Legyen szó: életbiztosításról (Unit-Linked), nyugdíjbiztosításról, baleset -és egészségbiztosításról vagy akár munkanélküliségről, vagy hitelről…stb!
Érdemes időt szánni rá és áttanulmányozni, hogy milyen termékeket kínálnak a saját megoldandó, bebiztosítandó problémádra. Folyamatosan azzal szembesülök, hogy ilyenek meg olyanok a biztosítok…. ez azért van mert nem volt teljes mértékű a tájékoztatás a szerződés megkötésekor.
Érdemes és javaslom a biztosítókkal kapcsolatos gondolatokat és érzéseket újraértékelni… és ha fenntartásai vannak információkkal, akkor kérjen tanácsadást ezzel kapcsolatban…!
Csupán azt kell eldönteni, hogy az adott kormány biztosítási, nyugdíj – és egészségbiztosítási elképzeléseiben hisz vagy a aláírt biztosítási szerződésekben?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.