Mérhetetlen Hit Győzelme

Spread the love

Mérhetetlen Hit Győzelme felé tart a Tesla Musk Művek. Már a hétvégén tudatta Elon Musk a TSLA-Tesla munkavállalóival, hogy sikerült 5.000 új Model 3-ast legyártania a cégnek a második negyedév utolsó hetében, mára virradóra azonban a pontos gyártási számok is megérkeztek.
Ezek szerint 5.031 Model 3-as gurult le a gyártószalagról a második negyedév utolsó hetében, ami mellé összesen 1.913 Model S-t és X-et is legyártott a cég. Ezzel egy többször elhalasztott, régi célt sikerült elérnie Musknak, amihez még egy harmadik gyártósort is felhúzott hirtelenjében (egy nagy sátor alá) csak, hogy végre ne a kétkedőknek legyen igaza.
A következő célok azonban máris ott lebegnek Musk szeme előtt, miszerint augusztus végére már heti 6.000 Model 3-ast tervez gyártani a cég. Emellé pedig továbbra is tartja Musk azon állítását, miszerint a második félévben már profitábilis és cashflow pozitív lesz a cég mindkét negyedévben.
A heti TSLA árfolyamának alakulása, igen képlékeny és ez betudható annak is, hogy le kell hogy tisztuljon a befektetőkben a vezér fanatizmusa, és mérhetetlen hite. Akkor számíthatsz nagyobb kitörésre, avagy emelkedésre, ha nyereséget mutat fel a cég valóságosan.

Remek magyar nyelvű kereskedési felület, klikk az XTB-re, most!
Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

1
Szólj hozzá!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ETFmustang Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés