Mérhetetlen Hit Győzelme

Mérhetetlen Hit Győzelme felé tart a Tesla Musk Művek. Már a hétvégén tudatta Elon Musk a TSLA-Tesla munkavállalóival, hogy sikerült 5.000 új Model 3-ast legyártania a cégnek a második negyedév utolsó hetében, mára virradóra azonban a pontos gyártási számok is megérkeztek.
Ezek szerint 5.031 Model 3-as gurult le a gyártószalagról a második negyedév utolsó hetében, ami mellé összesen 1.913 Model S-t és X-et is legyártott a cég. Ezzel egy többször elhalasztott, régi célt sikerült elérnie Musknak, amihez még egy harmadik gyártósort is felhúzott hirtelenjében (egy nagy sátor alá) csak, hogy végre ne a kétkedőknek legyen igaza.
A következő célok azonban máris ott lebegnek Musk szeme előtt, miszerint augusztus végére már heti 6.000 Model 3-ast tervez gyártani a cég. Emellé pedig továbbra is tartja Musk azon állítását, miszerint a második félévben már profitábilis és cashflow pozitív lesz a cég mindkét negyedévben.
A heti TSLA árfolyamának alakulása, igen képlékeny és ez betudható annak is, hogy le kell hogy tisztuljon a befektetőkben a vezér fanatizmusa, és mérhetetlen hite. Akkor számíthatsz nagyobb kitörésre, avagy emelkedésre, ha nyereséget mutat fel a cég valóságosan.

Remek magyar nyelvű kereskedési felület, klikk az XTB-re, most!
Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. ETFmustang mondta:

    Egy igen fontos hír!
    Előzetes megállapodást kötött a Tesla a shanghai-i hatóságokkal egy ottani gyártósor megépítéséről. A tervek szerint évi 500.000 Tesla gurulhat majd le a gyártószalagról.
    Ez különösen azért is lenne jó az autógyártónak, mert ha elhúzódik az USA és Kína közti kereskedelmi adok-kapok, el tudná kerülni a céget jelenleg komoly mértékben sújtó kínai importvámokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.