BAS-BASF

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 1 hónap, 4 hét óta

  Igen keserves…
  A második negyedévben a vegyiparban tevékenykedő BASF üzemi eredménye (EBIT) még a legpesszimistább várakozásokat is alulmúlta, mindössze 2,36 milliárd eurót ért el, szemben a 2,46 milliárd euróval.
 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 2 hónap, 2 hét óta

  Pengeélen Pedig….
  A BASF 10 milliárd dollár értékű petrolkémiai beruházásra készül Kína déli részén, Guangdong tartományban. A projekt 2030-ra zárulhat le és ez lehet a BASF harmadik legnagyobb üzeme a világon.
 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 4 hónap, 3 hét óta

  A BASF 2%-kal 2,5 milliárd euróra növelte EBIT (operatív) eredményét, ami megfelelt a piaci várakozásoknak., miközben a 16,6 milliárdos árbevétel enyhén elmaradt a 16,87 milliárd eurós várakozástól.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 4 hónap, 4 hét óta

  Tovább folytatódott a Bayer és a BASF közti tranzakciók sora. A Bayer ugyanis 1,7 milliárd euró értékben további mezőgazdasághoz kötődő eszközöket értékesít a BASF számára.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 6 hónap, 3 hét óta

  A BASF megvásárolhatja a Bayer zöldség vetőmag üzletágát. A tranzakció értéke 1,5 milliárd euró lehet, beleértve az adósság átvállalást is.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 6 hónap, 4 hét óta

  Igen lefele néz….. Az utolsó negyedévben az árbevétel 16,1 milliárd euró lett, ami meghaladja a 15,95 milliárd eurós piaci konszenzust. Az EBITDA 2,98 milliárd euró lett, ami szintén felülmúlta a 2,87 milliárdos várakozást. A korrigált egy részvényre jutó eredmény (EPS) 1,29 euró lett, ez viszont elmaradt az 1,43 eurós várakozástól. 2018-ra e…[Olvass tovább]

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 7 hónap, 2 hét óta

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 8 hónap, 1 hét óta

  Igazi lendületben…
  A társaság árbevétele 12%-kal 64,5 milliárd euróra emelkedett, ami szintén felülmúlta a piaci várakozásokat.forrás-erste

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 9 hónap, 2 hét óta

  A BASF megállapodást kötött az orosz Mikhail Fridmannal (L1 Energy), hogy egy vállalatba összevonják olajipari érdekeltségeiket. A BASF fogja az új cég 67%-át tulajdonolni, míg a maradék részesedéssel Friedmann és partnere fog rendelkezni.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 10 hónap óta

  A BASF bejelentette, hogy tárgyalásokat folyat arról, hogy a Letter One-nal összevonja olajipari tevékenységét, mely a BASF-nél a Wintershall leányhoz tartozik.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 11 hónap óta

  pozitív meglepetést okozott a BASF. Az EBITDA 3,01 milliárd euró lett, ami minden elemzői várakozást (2,73-2,94 milliárd euró) felülmúlt. Az üzemi eredmény 16 százalékkal bővült, 76 milliárd euróra ugrott, amely elsősorban a kémiai divízió jó eredményének köszönhető.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 11 hónap, 2 hét óta

  Jelentős üzletet kötött a Bayer és a BASF egymással, melynek keretében a Bayer 5,9 milliárd euró értékben adta el gyomirtó és vetőmag üzletágának egy részét. A BASF készpénzben teljesíti a vételárat.

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 1 év, 1 hónap óta

  A jó eredmény a vegyi anyagok magas árainak és a növekvő keresletnek és volumennek köszönhető. Így az idei évre vonatkozó EBITDA várakozást a korábbi maximum 10 százalékos emelkedésről több mint 10 százalékra módosították.
 • Technikai BASF Megtorpanás jele a heti grafikonon. Azonban pénzügyileg a BAS-BASF az elmúlt öt év legerősebb negyedéves eredményét publikálta, amely a kőolajárak emelkedésének, illetve az autó- és építőiparban has […]

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 1 év, 7 hónap óta

  A vártnak megfelelő negyedik negyedéves eredményt publikált ma reggel a BASF. A negyedik negyedéves árbevétel 14,8 milliárd euró lett, itt a piac 14,1 milliárd euróra számított. A különleges tételek nélküli EBIT eredmény 15%-ot növekedve 1,18 milliárd eurót ért el, minimálisan felülmúlva az 1,16 milliárd eurós várakozást. Ugyanakkor az EP…

  [Olvass tovább]

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 1 év, 8 hónap óta

  A BASF a következő 3 évben jelentős növekedést szeretne elérni az indiai rizstermelőknek szánt növényirtó szereivel. A piac jelentős növekedési potenciált rejt, azonban egyelőre nem számítunk érdemi árfolyam reakcióra.forrás-erste

 • ETFmustang állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: BAS-BASF csoport logójaBAS-BASF 1 év, 8 hónap óta

  Igen érdekesen alakul az alapanyagos cég árfolyama…

  BASF Grafikon

Share
Translate »