Zöldhasú Megvezetés

Megosztás, most...

Zöldhasú Megvezetés irányítja leginkább most a világot, mivel igen nagy várakozások és bizonytalanságok uralkodnak a dollár piacán. Ezr remekül szemlélteti az UUP-PowerShares DB USA Dollás ETF alap árfolyamának heti helyzetképe.
Attól “függetlenül”, hogy maga Janet Yellen is azon a véleményen van, hogy nem szabad tovább késlekedni a kamatemeléssel, ugyanis egy esetlegesen hirtelen megugró infláció a kamatok egyszeri és nagyobb mértékű emelését tehetné szükségessé, ami turbulenciákhoz vezethetne a pénz- és tőkepiacokon.
Jelenleg valójában már nem is az a kérdés, hogy kamatot emel-e március 15-ei ülésén a Fed, hanem sokkal inkább az, hogy idén hogyan alakul a kamatpálya a decemberben beharangozott, három 25 bázispontos kamatemeléshez képest.
Az utóbbi évek tapasztalatai alapján a piac eleinte eléggé szkeptikus volt a három kamatemeléssel kapcsolatban, azonban mára már 50% feletti valószínűséget tulajdonít ennek. forrás-erste Így nem is csoda, hogy ekkor bizonytalanságban van a piac.
Technikailag igen intenzív az usa dollár gyengülési szakasza, ami azt jelent, hogy az egekbe szállhatnak az USD-vel elszámolt pénzügyi eszközök. Oké, ennek  a dolognak a tényével a jövőhét folyamán szembesülhetünk, és nagyjából spekulálhatunk az USA lépéseire.
Avagy fennmaradhat a nagy bizonytalanság, amennyiben ez így alakul, akkor az egész 2017-es év ezzel telhet el.
– Talán lehet, hogy pont ez a cél az időnyerés gyanánt!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply