Tovább az eszköztárra

Vírus-Mentesítési Trump Üres Szavak

ETFmustang 1
Megosztás, most...

Vírus-Mentesítési Trump Üres Szavak élénkítenék az USA gazdaságot. Mivel fiskális stimulussal igyekszik tompítani a koronavírus gazdasági hatásait a Trump adminisztráció, amiről konkrét információk ma láthatnak napvilágot.
Ez többek között egy átmeneti személyi jövedelemadó kedvezményt is jelenthet, amiről még a Szenátussal szeretne egyeztetni az elnök.
Azok, akik órabérben dolgoznak és a koronavírus miatt nem képesek munkavégzésre, kompenzációt kaphatnak.
Emellett egy olyan terven is dolgozik az adminisztráció, ami átmeneti hiteleket nyújthat kisvállalatok számára a likviditási problémák kezelésére. A légitársaságokkal, hotelekkel, utazási irodákkal szorosan igyekszik együttműködni az állam. forrás-erste
Hát ez a fent említett dolgok szépek és jók, de nincs háttere.
Így a heti SPY-SPDR S&P 500 ETF alap árfolyamának alakulása nem is meglepő. Ilyen felelőtlenül kommunikálni, igen nagy bátorságra vall (vagy butaságra). A világ vezető hatalmának vezetője, az ilyen elpufogtatott üres töltényekkel nagyobb bajt hoz a világra, mint ami van. (erre a drága Viktorunk, hasonló bejelentéseket tett!!!!???)
Na mindegy, egyenlőre a támaszok megtartották az árfolyamot egyenlőre.
De hogyan is írjuk le, igen nagy a baj, mert eszméletlenül bizonytalanok a befektetők, ami nem is véletlen.
Ilyen körülmények között kereskedni, több mint életveszély. Tehát érdemes némiképp hátradőlni, és figyelni az eseményeket!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

One thought on “Vírus-Mentesítési Trump Üres Szavak

  1. ?…végül nem jelentettek be semmit Donald Trump gazdaságot stimuláló akciótervének részleteiről. Ehelyett Trump fő gazdasági tanácsadója, Larry Kudlow igyekezett biztosítani az embereket arról, hogy hamarosan érkeznek majd a várt részletek. Jelenleg még a Kongresszussal folynak a tárgyalások. Az újabb adócsökkentésről a konkrét javaslatok csak nyár vagy kora ősz folyamán születhetnek meg.

Leave a Reply

Next Post

Németországi Eladási Pánikhangulat

Megosztás, most... Németországi Eladási Pánikhangulat, ami több mint sokkkk! A havi EWG-iShares MSCI Németország ETF alap árfolyamának alkulása minden tükröz. Az olaszok EWI ETF alap után a németek estek drasztikusan. …és ahogy a havi grafikon […]
Translation »